Human Design Reading

60 min over zoom, opptak, skriftlig analyse på 65 + sider inkludert.

V E N T E L I S T E


Bli informert når jeg åpner opp for begrensede plasser av Human Design Reading

Torunn Ytrehus


"Hei Kaja. Tusen takk for en magisk Reading. Dette var helt fantastisk. Jeg elsket måten du formidlet Human Design og mitt kart på! Du får sagt ord på det jeg trenger å høre. Det traff meg som helt tydelig sannhet som ga meg en påminnelse om hvem jeg er, og tillatelse til å være den jeg er. Kan ikke få anbefalt deg nok, og har akkurat spandert timer for teamet mitt til å ha Readings med deg 🤩"


@torunnytrehus
 Leder og 
Kvinnelig mentor 

Oda Marie Villander

 

"Hei igjen fine Kaja 💕 Helt siden readingen med deg har jeg grublet, prosessert og reflektert alt jeg lærte, og jeg begynner å forstå meg selv mer. ☺️ Jeg følte meg veldig sett og forstått av deg, og du har virkelig gode ferdigheter innen dette Kaja, tusen takk igjen for timen ❤️ Det var virkelig en øyeåpner, og det føltes så trygt og godt å bli guidet av deg. Dine erfaringer og råd som du delte med meg ga meg så mye håp for alt fremover. Er så inspirert av podcasten og historien din, you rock! 🤩🙌🏽"


@odamvillanger (Prosjektleder for Improinglives)

Marthe Elise Dahle


"Føler meg lykkelig og kjenner på en boblende følelse etter Human Design Readingen med deg i dag. Det var helt magisk. 🥰 Virkelig påfyll for sjel og sinn✨ Kjenner på en dyp takknemlighet. 🦋 For en NYDELIG energi og sjel du har. 🫶🏼 Anbefales på det varmeste fra hjertet. 💖 "@artby_marthed (Kunstner og Healer)

Heidi Åsheim


"Tusen takk for en helt fantastisk inspirerende og givende reading med deg, Kaja🙏🏼 Du er en stor inspirasjon, og jeg beundrer ditt mot for at du har fulgt og følger dine drømmer og ditt kall videre✨ Jeg gleder meg allerede så mye til å se opptaket av når den kommer💗 Det er sjeldent jeg har følt meg så sett og anerkjent for den jeg er kommet hit til å være. Du gir meg mot til å fortsette denne reisen videre, og jeg gleder meg til fortsettelsen🫶 Utrolig glad for å ha funnet BE Community, og ser frem til videre samarbeid og kontakt✨"

@heidi_aasheim (Podkaster og journalist)

Jeanette Solberg

 

"Hei Kjære Kaja, Tusen takk for en nydelig Reading. Du formidlet med så mye varme og kjærlighet noe som rørte hjertet mitt dypt. Kjenner at så mye ble klart etter readingen med deg. Det var akkurat det jeg trengte nå. TUSEN TAKK❤️🤗 "


@jeanettesolberg (Breathwork lærer, Reiki, Yoga og ernæring)

Emilie Nilsplass 


"Kaja😍👏

Tuuusen takk for Human Design Readingen✨🥰 Jeg må bare si jeg er helt tom for ord akkurat nå, men det var helt MAGISK🙌"

 

@emilienisplass (Coach, podkaster og Community)

Margrethe Støbakk

"Kjære fine Kaja❤️ Det var SÅ herlig å gjøre Readingen med deg og det var en skikkelig fin og ekte samtale og jeg gleder meg til å høre over samtalen vår på nytt, slik at jeg bedre kan integrere det vi snakket om. Jeg er imponert over all kunnskapen og klokskapen du har. Det er lett å merke at du virkelig brenner for det du driver med, men det beste er at du virkelig bryr deg og ønsker å hjelpe❤️ Du har en så varm, genuint og trygg energi, og jeg er så glad for at jeg valgte reading med akkurat deg! 😊"

 

@margrethe_stobakk (Forfatter)  

 

Human Design Reading 

 

Er du klar for å omfavne din unike og kraftfulle natur?

La oss dykke inn i ditt Human Design kart sammen. Jeg kombinerer Human Design med Gene Keys, som er en videreforlengelse av Human Design systemet. Min intensjon er alltid for deg å få mer klarhet og følelsen at du er klar for å ta neste steg, hva enn det er for deg.

 

Du kan forvente å få mer klarhet i:
- Hvordan din energi fungerer.
- Hvordan du er her for å tiltrekke deg muligheter.
- Hvordan din intuisjon ser ut
- Hvordan du er her for å ta avgjørelser. 
- Hvordan du kan omfavne dine skygger og gavesider.

+ Så mye mer.

Er du allerede kjent med Human Design?

La oss dykke dypere ned i et eller flere områder du ønsker mer klarhet i. Det kan være livsstil, fordøyelse, forhold, karriere, familie, venner osv.

Hvor? Zoom

Varighet? 60 min

* Skreddersydd skriftlig Human Design analyse på 65+ sider er inkludert. 

Det er kun èn av deg og det er din SUPERKRAFT.

Venteliste 1:1 Human Design Reading

Bli den første til å bli informert når jeg åpner opp for nye og begrensede plasser.