Finn din Healy

Hva er Healy?

Healy er en ledende frekvens enhet som bidrar til å harmonisere og balanserer deg på alle nivåer, slik at du kan leve ut ditt mest ekspanderende og fulle liv. Det er også en medisinsk godkjent frekvens enhet her i Europa, for behandling av blant annet kroniske smerter, fibromyalgi, skjelettsmerter og migrene og for støttende behandling av psykiske lidelser som depresjon, angst og relaterte søvnforstyrrelser. Du kan putte Healy i lommen eller feste den på klærne dine. Healy-appen instruerer deg til enhver tid om hva du skal gjøre videre. 

 

"Jo mer vi er i kontakt med vårt naturlige uttrykk, jo mer er i på linje med skapelsen av universet." 🧬

Det er mye informasjon om selvutvikling osv. Som er vakkert, men det er opp til oss å være selektive og bevisste, så vi ikke sitter igjen med mer støy og forvirring. Det er lett å forstå informasjonen fra et intellektuelt sted. Som faktisk kan føre oss lenger bort fra vår natur hvis vi ikke får med ubevisstheten og kroppsliggjør informasjonen.

Den bevisste delen i oss kan forstår det, men den ubevisste delen, som utgjør ca 90%, er den som styrer showet av vår oppfatning og møte med  livet og vår eksistens.

Her kommer Healy inn og jobber konkret i vår ubevissthet. Den hjelper oss å strippe vekk lag og kondisjonering som ikke er oss av natur. Den går rett til rot årsak og løsner opp i blokkeringer, slik at vi kan tre tilbake inn i den vi alltid kom hit for å være og i vår fulleste, mest ekspanderende versjon. 

Det er på tide å tre ut av frekvensen som baserer seg på begrensede tanker og tidligere programmering og åpne opp til frekvensen av vårt unike uttrykk og geni. Her ligger det uendelige muligheter.

Føler du deg stuck eller har du forsøkt å manifistere ting og gjøre endringer, men allikevel ikke føler endring på innsiden?  

Da kan Healy være et transformerende hjelpemiddel for deg.  ✨

 

Hva har Healy hjulpet oss med?

Torbjørn var plaget av stiv nakke og skuldre. Etter han startet med Healy merker han sjeldens symptomer. I tillegg til å få tilbake energien sin. Kaja fikk acne utbrudd som kom og gikk. Allerede etter en uke med Healy fikk hun en helt ny hud og har ikke hatt så glatt og ren hud på mange år. En annen ting som er verdt å nevne er at hun hadde briller både for nærsynt og langsynt. Nå har hun så og si perfekt syn og trenger ikke lenger briller. 

 

Vi tror ikke nødvendigvis Healy er svarene på alt, men det vi VET er at Healy er med og støtter oss på jobben vi allerede gjør selv. Det er her for oss som er klare for hva det har å gi. 

Community

Når du bestiller din Healy får du tilgang på et magisk Healy Community både i Norge og internasjonalt. Vi har mye spennende i vente og vi er her for å gå veien fremover sammen. Sammen spiller vi på lag, gjør hverandre bedre og pusler våre unike brikker sammen til en vakker uttrykkelse i verden. Sammen skaper vi MAGI. 

 

Healy og Business

Med Healy kommer det en helt unik business mulighet. Når noe fungerer for oss, er det en gave å kunne dele dette med andres som også kan få nytte av det. 

Vi har et Healy og Business program som du får tilgang til etter du har bestilt din Healy. Healy har en business modell som samsvarer med den nye måten å skape business på. Det nye paradigme og den nye business modellen handler om å skape og dele fra hjertet. Når vi lander i at vi lever i et vinn-vinn univers, så åpner det seg opp en helt ny verden. Hvor vi snakker vår sannhet og hjelper hverandre. Er DU klar? Det er vi og hvis du føler et kall og ønsker å høre mer fra oss, ikke nøl med å sende en melding. 

 

De ulike variantene:

- Healy gold
- Healy Resonance
- Healy Resonance Plus (Mest populær)
- Healy Pro 

Du kan også trykke deg inn på "sale" fanen, for å se det/de beste tilbudet akkurat nå. 

Se de ulike variantene her

Betaling

Du kan velge å betale hele beløpet med det samme du bestiller eller du kan dele opp betalingene med Klarna. Det er helt rentefritt i opptil 18 måneder. Du kan også bestille din Healy og dersom du ikke er fordøyd returnere den i løpet av 14 dager etter bestilling. 

Hvordan komme i gang med din Healy? 

Vi hjelper deg i gang. Vi har en Healy guide, som du laster ned etter bestilling, i tillegg til en filmen. Hvordan komme gang med din Healy. Healy er veldig intuitivt og vi sier alltid: Det enkle er ofte det beste. I tillegg har vi en egen gruppe hvor du kan stille de spørsmålene du lurer på.

 

Ofte stilte spørsmål:

Hva er Healy? 

Healy er en ledende frekvens enhet som bidrar å harmonisere og balanserer deg på alle nivåer slik at du kan leve ut dit mest ekspanderende og fulle liv.

Hvilken versjon velger jeg?

Det er noen ulike varianter du kan velge mellom. Vi startet selv med Healy Resonance Plus og dette er den versjonen de fleste starter med. Det tok ikke lang tid før vi oppgraderte vår til Healy Pro. 

 

  

 

 

Finn din Healy her