2.300,00 NOK

Aktivert Generator og MG

Er du klar til å aktivere din iboende, ustoppelige og magnetiske Generator/ MG kraft?

Hva får du?

  • 17 leksjoner om Generator/MG energien
  • 60 sider Generator/MG guide
  • Konkrete tips og verktøy som du kan bruke i hverdagen.
  • Inspirerende gjesteforelesere  

 

Vi gleder oss til å være med å aktivere DIN magnetiske kraft. 
 

Hva andre sier:

Jeg har tatt kurset Aktivert Generator og MG igjen. Det utrolig interessant og gøy og de to siste dagene våknet jeg altså med SÅ mye energi som jeg ikke har sett maken til. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en slik energi. Det må jo være aktivert Generator energi. Dere gjøre så mye bra med å bringe Human Design ut i verden. TUSEN TAKK. ❤️

Karianne, 2/4 Sakral MG

Tusen hjertelig takk, til dere to, for dette inspirerende kurset🙏🫶 så fint at vi har det et år framover også og gå tilbake til, å bli påminnet når en trenger det😃🍀

Elisabeth, 2/4 Manifesting Generator

Hei på dere, Ønsker bare å si tusen takk for et FANTASTISK program. Har tatt til meg så mye kunnskap og inspirasjon. 🫶🏼 Takk til dere.

Silje, 6/2 Generator

Altså, dere to! 🥰 Jeg sitter igjen med så mye etter kurset. Det var et løft, og det ga meg en retning i en litt kaotisk tid for min del. 👏🏻 Veldig takknemlig for denne kvelden og alt dere delte. 💛 TUSEN TAKK!

Kari, 2/4 Manifesting Generator

Hei på dere, Tusen takk for et fantastisk og lærerikt kurs/ program. Jeg har vært med på mange Human Design kurs og eventer og dette er uten tvil det beste jeg har vært med på. Jeg har lært så mye om meg selv og føler meg klar til å omfavne mitt autentiske uttrykk. Takket være dere. Alt dere formidler er så spennende og til stor hjelp på min reise. Dere formidler på en enkel, leken og forståelig måte. Gleder meg allerede til neste kurs dere skal ha. TAKK skal dere ha.

Sofia, 1/4 Generator