5.700,00 NOK

Human Design Reading m/Torbjørn & Kaja

Forstå ditt geni og potensial 

Hva du vil få? 

  • Dypdykk i temaer etter eget ønske
  • Generelt mer klarhet og forståelse over sitt eget Design
  • Aksept og forståelse over hvordan man er skapt til å operere
  • Et innblikk i sine medfødte gaver og talenter
  • 4 Human Design øyne på ditt unike HD kart
  • Struktur og plan til hvordan man kan implementere sitt Human Design i sitt liv
  • 60min 1:1 samtale over Zoom
     

*Skriv i kommentarfeltet hvis du ønsker denne Readingen til å være en Par Reading

PS: Etter bestilling får du tilgang til vår kalender

Tilbakemeldinger:

Kjære Torbjørn & Kaja, Det er vanskelig å finne ord som kan beskrive samarbeidet med dere.✨ Det går ikke å forklare hvordan jeg føler det inni meg. WOW, Føler meg helt elektrisk. 😍💃 Jeg kjenner den magnetiske Generator kraften i hele meg. 🙌Det har skjedd SÅ mye på kort tid. Det har gått så dypt og har virkelig satt i gang prosesser i meg på et helt nytt plan, med magiske forvandlinger. Det er helt utrolig. 🙏❤️ Ja, det er jeg som har gjort jobben og det er jeg som har tatt valget, men helt ærlig, så vet jeg ikke om det hadde skjedd uten deres støtte. ✨ Føles ut som disse ukene med dere har gitt meg en slags SUPER POWER som jeg ikke ante fantes i meg.🧚‍♀️ Jeg får ikke sagt det nok: JEG ER SÅ TAKKNEMLIG. 🙏✨ Takk for at dere ser meg, lytter til meg, støtter meg og heier på meg🙏🕊️✨ Det er helt utrolig, Så TUSEN, TUSEN takk for noen helt MAGISKE uker.🦋 Hjerteklem💖

Marthe Elise Dhale, 5/2 Sakral Generator, IG: @artby_marthe

Hei igjen, Tusen takk igjen for verdifull informasjon, gode råd og innsikt. Dere er så ekte og herlige og sprer helt nydelig kunnskap om Human Design. Dere forklarer det på en så enkel og bra måte at vi blir inspirert av å høre på dere. Vi har endelig fått hørt gjennom Readingen igjen, og føler oss så inspirert til å få gang på det å dele autentisk og fra hjertet og ikke lenger basert på frykt. Ønsker oss bare flere Readinger fra dere. Anbefales på det sterkeste! Føler virkelig vi ser på en helt annen måte nå en før hvordan vi i dagens samfunn kan hjelpe folk på en helt annen måte når vi bare er tro mot oss selv. Hilsen Richard og Hege

Hege & Richard

Heia Torbjørn og Kaja 🤩🤩 Tusen takk for at dokker 2 kom dalende ned i livet mitt 🤩🙏🤩 Jeg storglede meg til fortsettelsen med å bli enda bedre kjent med meg selv, min personlighet, livsoppgave, mine styrker og ressurser. Hvordan jeg kan bruke disse på en måte som gir livet mitt mest mulig mening og livskvalitet, både i eget liv og også ut mot mennesker som jeg kommer til berøre og hjelpe gjennom mitt grunderskap.

Annabell 1/4 MG

Jeg ble introdusert til dette kjærlige paret når jeg var i Norge som gjør HD Reading. Jeg fikk en veldig god følelse om dem, og bestilte en lesning. Jeg gjorde det i dag og det var FANTASTISK! Jeg følte meg dypt sett og følte at mange viktige svar kommer gjennom meg. Jeg anbefaler virkelig @torbjornogkaja hvis du søker svar om din egen livsreise og potensial. De er også helt fantastiske mennesker <3

Priya 2/5 Projektor

Kaja og Torbjørn er to fantastiske mennesker som har hjulpet meg å forstå meg selv bedre, gjennom å gi meg en HD Reading. Der har en dyp og grundig forståelse av hvordan HD fungerer, noe som gjør meg trygg i alt de forteller. Alt de sa ga 100% mening og alt var så spot on at jeg er overbevist over verdien av Human Design. Måten de jobber sammen på gjør at du får en utfyllende forståelse og innsikt i deg selv. De gir deg også inspirasjon og motivasjon til å leve et autentisk liv. Jeg kan anbefale de på det sterkeste!

Viljar 3/5 Projektor

Tusen takk for utrolig inspirerende Reading forrige uke. Etter jeg snakket med dere var det som om noe stort og ekte våknet i dypet av sjelen min. Jeg fant MEG, sånn 100 %. Nå har jeg tatt noen skikkelig modige valg denne siste uken - stolt på intuisjonen min og er SÅ klar for høsten! Tusen takk skal dere ha for en virkelig fin og nyttig opplevelse!

Ragna 5/1 Projektor

Hei Torbjørn & Kaja, Tusen hjertelig takk for en kjempe fin reading, dere er utrolig gode til å sette søkelyset på det som var viktig. Det var utrolig gøy å jobbe sammen med dere. Det vi snakket om ble veldig oppklarende og tydelig for meg når jeg kom hjem og fikk landet i det. Så tema "livsstil" fikk en ny dimensjon for meg. Jeg ønsker med glede å samarbeide videre med dere, og bestiller "pakke 3", og jeg tar gjerne en samtale i forkant slik at dere kan informere opplegget litt nærmere. Tusen hjertelig takk!

Mona 4/6 Generator

Tusen takk for deres Reading av mitt Human Design kart. Det var så oppløftende og inspirerende, og det ga meg en ro og tro på at jeg er på riktig retning på min reise. Tusen takk til dere!

Alexa 6/3 MG

Tusen takk for ein veldig fin time i dag @torbjorogkaja <3 Eg fekk så mange fine bekreftelsar på at eg er på rett vei, og kjenner på en stor ro i forhold til veien videre. Anbefaler DEG virkelig å bestille ein slik reading, enten om du har høyrt om HD eller ikkje. Dette vil garantert gi deg ein klarhet og ein større trygghet i deg sjølv.

Laura 6/2 MG