8.800,00 NOK

B E 💫 R A D I A N T

En 10 ukers reise hjem til deg, hvor du omfavner din magi fra innsiden, så du lever ut din magnetiske kraft og lar livet møte deg der. 

Vi starter med Pre-Party 22. April kl. 10:00. Deretter møtes vi 22. April kl. 11:00. og møtes hver fredag til samme tid i 10 uker. Hver uke samles vi og dykker dypere ned i kjærlighetens magi. Passer ikke tidspunktene, blir det opptak og du kan se det i ditt tempo. Du har tilgang på programmet i 1 år. 

Hva får du?

 • 10 ukers transformasjon hjem til din magi
 • 11 x LIVE: 60 min samtaler 
 • Tilgang på BE Community
 • Personlig gave  
 • Q&A

Dette er for deg hvis du ønsker å

 • Komme tilbake hjem 
 • Leve i flyten av livet 
 • Være i din feminine magi
 • Leve og tjene penger av å være deg selv
 • Bli din mest magnetiske utgave og la livet møte deg der. 


  Hjemme i deg er et vakkert sted å leve fra. Når du tillater deg selv å være i din natur, er du en magnet til livet som er her for deg.❤️

Hva andre sier

Kjære Kaja, Det er vanskelig å finne ord som kan beskrive samarbeidet med deg.✨ Det går ikke å forklare hvordan jeg føler det inni meg. WOW, Føler meg helt elektrisk. 😍💃 Jeg kjenner den magnetiske Generator kraften i hele meg. 🙌Det har skjedd SÅ mye på kort tid. Det har gått så dypt og har virkelig satt i gang prosesser i meg på et helt nytt plan, med magiske forvandlinger. Det er helt utrolig. 🙏❤️ Ja, det er jeg som har gjort jobben og det er jeg som har tatt valget, men helt ærlig, så vet jeg ikke om det hadde skjedd uten din støtte. ✨ Føles ut som disse ukene med deg har gitt meg en slags SUPER POWER som jeg ikke ante fantes i meg.🧚‍♀️ Jeg får ikke sagt det nok: JEG ER SÅ TAKKNEMLIG. 🙏✨ Takk for at du ser meg, lytter til meg, støtter meg og heier på meg🙏🕊️✨ Det er helt utrolig, Så TUSEN, TUSEN takk for noen helt MAGISKE uker.🦋 Hjerteklem💖

Marthe Elise Dahle

"Hei Kaja. Tusen takk for en magisk samtale. Dette var helt fantastisk. Jeg elsket måten du formidler på! Du får sagt ord på det jeg trenger å høre. Det traff meg som helt tydelig sannhet som ga meg en påminnelse om hvem jeg er, og tillatelse til å være den jeg er. Kan ikke få anbefalt deg nok, og har akkurat spandert timer for teamet mitt til å ha Readings med deg 🤩"

Torunn Ytrehus

"Kjære fine Kaja❤️ Det var SÅ herlig å gjøre samtalen med deg og det var en skikkelig fin og ekte samtale og jeg gleder meg til å høre over samtalen vår på nytt, slik at jeg bedre kan integrere det vi snakket om. Jeg er imponert over all kunnskapen og klokskapen du har. Det er lett å merke at du virkelig brenner for det du driver med, men det beste er at du virkelig bryr deg og ønsker å hjelpe❤️ Du har en så varm, genuint og trygg energi, og jeg er så glad for at jeg valgte reading med akkurat deg! 😊"

Margrethe Støbakk

"Hei igjen fine Kaja 💕 Helt siden samtalen med deg har jeg grublet, prosessert og reflektert alt jeg lærte, og jeg begynner å forstå meg selv mer. ☺️ Jeg følte meg veldig sett og forstått av deg, og du har virkelig gode ferdigheter innen dette Kaja, tusen takk igjen for timen ❤️ Det var virkelig en øyeåpner, og det føltes så trygt og godt å bli guidet av deg. Dine erfaringer og råd som du delte med meg ga meg så mye håp for alt fremover. Er så inspirert av podcasten og historien din, you rock! 🤩🙌🏽"

Oda Marie Villander

"Tusen takk for en helt fantastisk inspirerende og givende samtale med deg, Kaja🙏🏼 Du er en stor inspirasjon, og jeg beundrer ditt mot for at du har fulgt og følger dine drømmer og ditt kall videre✨ Jeg gleder meg allerede så mye til å se opptaket av når den kommer💗 Det er sjeldent jeg har følt meg så sett og anerkjent for den jeg er kommet hit til å være. Du gir meg mot til å fortsette denne reisen videre, og jeg gleder meg til fortsettelsen🫶 Utrolig glad for å ha funnet BE Community, og ser frem til videre samarbeid og kontakt✨"

Heidi Åsheim